Prostatitni davolash

Prostatitni davolash

Prostatitni davolash Shamchalar yordamida davolash
Uch osh qoshiq miqdorda qora (3-sort) un olinib, unga bir choy qoshiq asal va tuxum qo’shiladi va aralashtirib xamir tayyorlanadi.

Xamirdan bir santimetrdan qalin bo’lmagan ingichka shamchalar yasalib, ular muzlatgichga qo’yiladi. Bu shamchalarni katta hojatdan keyin, imkon boricha ertalab va kechqurun orqa teshikka qo’yish kerak.

Ushbu muolaja bir oy davom ettirilib, bir hafta dam beriladi, so’ng yana takrorlanadi.

Prostatitni davolashning 29-usuli
Zanjabil yordamida davolash
Zanjabil (imbir, oq ildiz) butun dunyoda pazandalikda va davolash vositasi sifatida keng qullaniladigan
o’simlik bo’lib, bugungi kunda dunyoning barcha qit’alarida o’stiriladi. Uning tarkibida g’ar xil vitaminlar,
minerallar, efir moylari va aminokislotalar ko’p bo’lib, tabobatda asosan ildizidan foydalanadilar.

Zanjabil quyidagi shifobaxsh xislatlarga ega:

• Immunitetni kuchaytiradi;

• Kishining yodlash qobiliyatini kuchaytiradi;

• Jinsiy quvvatni oshiradi;

• Chakmazak (siydik tomib turishi)ni davolaydi;

• Oshqozon va ichaklarning ishini yaxshilaydi;

• Balg’am hamda oshqozonning ichki devoriga yopishgan
quyuq rutubatlarni parchalab yuboradi;

• Tomoq og’rig’i, yo’tal va shamollashda yaxshi samara
beradi;

• Jigarning ishini yaxshilaydi;

• Semizlikka qarshi yaxshi yordam beradi;

• Tanadan hayvonlar zahrini haydaydi;

• O’sma kasalliklarining oldini oladi va h. k.

Choyga zanjabilni qo’shib damlab ichsa, juda ko’p ( kasalliklarga, shu jumladan prostatitga ham shifo ) bo’ladi. Buning uchun zanjabil ildizini mayin qilib 1 kesib yoki sixakdan o’tkazib, ikki osh qoshiq miqdorida! choyga qo’shib, damlab ichiladi.

Ushbu choyni asal bilan g’ birga qo’shib ichsa, ta’siri yanada kuchliroq bo’ladi. Yokii uni mayin plastinka shaklida kesib, chaynasa ham bo’ladi. 1 200 gramm zanjabil (imbir) ildizini sixakdan! o’tkazib, 100 gramm asalga yaxshilab aralashtirib, “zanjabilli asal” tayyorlanadi va uni qorong’i, salqin joyda,Ya shishali idishda saqlanadi.

Aralashmadan bir osh qoshiq! olib, ustiga siqib olingan petrushka sokidan bir osh| qoshiq qo’shiladi va kuniga 2-3 mahal, och qoringaYa iste’mol qilinadi.

 

Ushbu choyni asal bilan g’ birga qo’shib ichsa, ta’siri yanada kuchliroq bo’ladi. Yokii uni mayin plastinka shaklida kesib, chaynasa ham bo’ladi. 1 200 gramm zanjabil (imbir) ildizini sixakdan! o’tkazib, 100 gramm asalga yaxshilab aralashtirib, “zanjabilli asal” tayyorlanadi va uni qorong’i, salqin joyda,Ya shishali idishda saqlanadi. Aralashmadan bir osh qoshiq! olib, ustiga siqib olingan petrushka sokidan bir osh| qoshiq qo’shiladi va kuniga 2-3 mahal, och qoringaYa iste’mol qilinadi.

(Visited 11 times, 1 visits today)
No votes yet.
Please wait...
News Reporter

Fikr bildirish

E-pochta manzilingiz chop etilmaydi. Majburiy ma'lumotlar * bilan belgilangan

error: Content is protected !!